hallo!
Blijf op de hoogte en volg Lieke
06 Maart 2006 | Nederland, Eersel
hallo!
Over 6 weken is het zover...SURINAME!
De voorbereidingen zijn in volle gang. Zo hebben we in de carnavalsvakantie in Amsterdam ons visum opgehaald.
dat showen we dan ook trots op de foto.
wij hebben er zin in!!
Over 6 weken is het zover...SURINAME!
dat showen we dan ook trots op de foto.
wij hebben er zin in!!
13 Maart 2006 - 17:00
Fransje:
Over 6 weken is het zover.....moet ik (helaas) m'n zus gaan missen voor 2 maanden! Wilde even kijken hoe je een berichtje moest sturen, en ga dus nu maar weer verder aan m'n huiswerk...tot straks :p
kuskus, je allerliefste zusje -
13 Maart 2006 - 19:47
Anne:
Prachtige site lieke! hopla gaat helemaal goed komen, we houden zo lekker contact wanneer ik het zuiden zit, en jij in het westen! prachtig wordt het!!!!!!! HOpla op naar de schoolheidsspecialist.... :) -
13 Maart 2006 - 20:29
Lins:
haha! Inderdaad lekker sociaal van jou hoor haha! Maare leg me nog maar uit hoe ik ok zo'n skone site moet maken! Ons lins is daar nie zo goed in! Enne serieus is het al over 6 weken, ik dacht nog 7 Waahhhh... krijg kriebels in mijn buik!
xxx -
14 Maart 2006 - 16:00
Rob:
Hey lieverd! Veel plezier daar in Suriname. Over 5 weken laat ik nog een berichtje achter. Dikke kus -
15 Maart 2006 - 13:31
Debbie:
Hai Lieke!
Goed bezig dat je alvast 'n site hebt gemaakt. Knap (meen ik zeker, omdat wij ooit via cu2 oid ook een site probeerden te maken..).
Ik zie je vrijdag!
Groetjes, Debbie -
15 Maart 2006 - 17:42
Renee:
Hey lieke
leuke site ik ga proberen om hem te volgen vanuit de tropen whaa spannend he echt niet normaal...
anne en ik sturen jullie eerst nog even de beste tips
kusss -
16 Maart 2006 - 16:38
Petri:
Haa Lieke!
Echt gaaf, zo'n site! Erg handig ook! Als je in Suriname zit zal ik hier vaak op kijken!
x Pet -
25 Maart 2006 - 18:43
Ankie:
Hey Lieke, ziet er leuk uit. Nu nog heeeeeel veel fotootjes en leuke verhalen uit het zonnige Suriname! Maar dat komt vast goed. En eerst nog ff 8 april stappen met de Nummer16meiden! :) Kus van Ankie -
25 Maart 2006 - 18:43
Ankie:
28 Maart 2006 - 15:09
Rob:
Hey lieverd! Ik ga je onzettend missen, geloof me!!! We gaan na Suriname veel leuke dingen doen, dat weet ik zeker!! -
30 Maart 2006 - 20:37
Heeey lieke!
tering jantje over 13 dagen zit ik er al... het wordt janken! ben blij dat ik nu mijn gesprekken al achter de rug heb, nu jij nog! gaat goedkomen, zodat je daarna lekker 'vakantie'hebt, en voor de kempel 'stage' hebt!
We gaan echt heel veel mailen en elkaars sites bekijken, want wil geen enkel verhaal van jullie missen! x zuidafrika gangster! -
01 April 2006 - 17:55
John:
heel veel plezier in suriname en we zullen je missen op stap
groetjes xxx john -
10 April 2006 - 17:13
Anne:
Waaah lieke! ik kan je niet meer zien voordat je weggaat... WAAAAAAAAH dat trek ik nooit, maar meis geniet er lekker van he! Alle leuke dingen doen die je kunt doen!
Xxxxxxxxxx Anne -
10 April 2006 - 18:35
Christel:
Ha liek,
k zit echt af te tellen!
leuk eh als je al die reacties leest op deze site van je! vind het super spannend....
binnekort nog even korte dingen bespreken en dan gaan we toch bijna echt weg....leuk leuk leuk!!
gr christel -
16 April 2006 - 08:38
Kerlie:
Hee Lieke, echt leuk zo'n site! Als je weg bent ga ik er zeker vaak op kijken :). Alvast heeeeeel erg veel plezier in het verre Suriname (ik zie je namelijk niet meer van te voren)!! Maak er iets leuks van, Liefs Kerlie -
18 April 2006 - 07:40
Dorien:
Hey Lieke,
Al flink bezig met de voorbereidingen? Ik hoorde van Rob over je site dus hou hem zeker in de gaten!
kus -
20 April 2006 - 08:42
Lins:
Nu nog maar 7 nachtjes!!! Enne ga nu ook beginnen met mijn koffer! Heb er echt zoveel zin in... heb dus echt helemaal de kriebels! Tot vanavond! xxx